Fettisdag
Inger gör världens godaste semlor. Jag har fått lov att dela med mig av receptet som från början kommer från hennes mamma Elsy.
Jag hoppas att Alma och Elsas fröknar kan unna sig en kafferast idag! :)
De är värda alla semlor i världen!
Inger gör världens godaste semlor. Jag har fått lov att dela med mig av receptet som från början kommer från hennes mamma Elsy.
Jag hoppas att Alma och Elsas fröknar kan unna sig en kafferast idag! :)
De är värda alla semlor i världen!
Ska förtydliga mig lite.
Jäs 30 min i bunke och 45 minuter på plåt innan gräddningen. Pensla med ägg.
:)
Det är samma recept som i Sju Sorters Kakor, dom har jag också bakat, dom är riktigt goda :)
MMMMMMMMMMMMUMS!!!!
Vi har redan tränat lite inför denna dag, och tjyvätit lite semlor även innan.
Men idag blev det semlor efter middagen. SLURP!:)
Era såg ju grymt goda ut!!!
KRAM!
Mums, vad gott! :)