lillafavoriten

för varenda unge!

Publicerad 2012-04-23 20:00:54 i Allmänt

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn
Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten under kampanjen så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj (kampanjen gäller 16 april-13 maj eller upp till 5000 blogginlägg)Foto: © UNICEF/Asselin

Kommentarer

Postat av: Linda B

Publicerad 2012-04-24 22:37:49

Hääääj!

Har du fått mitt sms tro ;)

Var inne på min kompis Emilies blogg, och hon hade den här önskan från Unicef på sin blogg, och då kunde jag inte motstå att skicka iväg ett sms till dig om det här.

Jag har fått iväg en hel drös med sms till kompisar som har egna bloggar, och dom har i sin tur också satt in texten på sin sida, vilket leder till att barnen förhoppningsvis får den vaccin dom så väl behöver.

Just nu har 9 stycken av mina bloggkompisar satt in texten på sin blogg, vilket blir 855 vaccinsprutor!!! :)

Känns bra i hjärtat att man kan göra någonting.

För även om det är lite, så är det alltid bättre än inget. KRAAAAAAAAAAAM!!!

Postat av: s p i n d e l t j e j e n

Publicerad 2012-04-25 01:43:39

Svar:

Man kan alltid hoppas, men det verkar inte så ;) Tack vännen! Stor kram!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela